Nettverksbygging

Når du har gjennomført Koordinatorskolen ønsker vi å tilby deg arenaer og møteplasser som kan opprettholde og videreutvikle ditt faglige nettverk. 


KoordinatorForum
er en lukket gruppe på Facebook for alle som har gjennomført Koordinatorskolen. Koordinatorforum er en faglig møteplass for KU og KP i bygg- og anleggsprosjekter. Her ønsker vi å dele faglig informasjon og erfaringer. Vi ønsker også at forumet skal være til inspirasjon og skape engasjement rundt koordinatorrollen. Meld deg inn her


KoordinatorCamp - Fagdag for SHA-koordinatorer
Fagdag for koordinatorer i bygg- og anleggsbransjen.
Jobber med SHA i bygge- eller anleggsprosjekter? Da bør du få med deg KoordinatorCamp! Her blir det faglig påfyll og en god mulighet til å bygge nettverk med andre SHA-koordinatorer.
KoordinatorCamp er et årlig arrangement og neste KoordinatorCamp blir 23.-24. august 2022 på Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten. Les mer og meld deg på her! 

KoordinatorCamp er fulltegnet, men kontakt oss gjerne dersom du ønsker å stå på venteliste: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 KoordinatorCamp2021 2