KoordinatorCamp 2018

KoordinatorCamp 2018 ble arrangert på Scandic Solli 22. og 23. august. To dager fylt med faglig innhold og diskusjoner for SHA-koordinatorer. Campen ble åpnet av Anita Wist fra WSP Group AS med innlegget "Hvordan opplevde jeg å være med i en dødsulykke". Anita opplevde alle koordinatorers mareritt da to personer omkom i ulykken som skjedde under brureising i Trondheim i 2013. Takk for at du delte en personlig, interessant og sterk historie med oss!

En engasjert og kunnskapsrik forsamling har også jobbet i grupper med innspill til ny veileder for koordinatorrollen. Koordinatorskolens arbeidsgruppe vil i etterkant av Campen jobbe videre med veilederen.

Anne Sørum fra Arbeidstilsynet kom også i år og informerte om status og Arbeidstilsynets arbeid med sikkerhet i bygg og anlegg. Hun gikk også igjennom noen av endringene som er foreslått i Byggherreforskriften.

På programmet stod også "Spør advokaten". Advokat Thorkil Aschehoug fra Advokatfirmaet Grette AS hadde i forkant av Campen mottatt spørsmål fra deltakere som ble besvart.

Dagene har også vært preget nettverksbygging med et upåklagelig engasjement fra deltakerne. Takk for i år og velkommen tilbake i 2019!

Anita
Anita Wist fra WSP Group AS

Advokat
Advokat Thorkil Aschehoug fra Advokatfirmaet Grette AS

arbeidsplass
Vi håper mange SHA koordinatorer følte seg hjemme med denne arbeidsplassen for arrangørene.